2009. szeptember 10., csütörtök

Legyél te is KUTYAkozmetikus !

Nemrégiben a társállattartók népes táborát maga köré csoportosító egyik internetes portál az alábbi kérdést intézte a tagjaihoz: "Vitted már a kedvenced kutyakozmetikushoz?"
A kapott válaszok az alábbiak voltak:


Igen, rendszeresen hordom 12 %
Csak alkalmanként viszem 8 %
Egyszer elvittem, elég volt … 2 %
Nem, de szeretném 20 %
Nem, nem is tervezem 58 %

Az eredmény több oldalról is érdekes adatokat szolgál a mai felelős állattartásra és a kutyakozmetikus szakmára vonatkozólag.
- annak ellenére, hogy az utóbbi néhány évben gombamódra szaporodtak a kutyakozmetikák a legtöbb kutyatartó nem vesz igénybe ilyen jellegű szolgáltatást
- a kutyatartók egy ötöd része jelentheti a szolgáltatás iránti igény jövőbeni robbanását
- a szolgáltatást jelenleg igénybevevők és a jövőben igénybe venni akarók százalékos aránya megegyezik, tehát a jelenlegi kuncsaftkör hamarosan meg fog duplázódni, ami még is csak igazolja azt, hogy hosszú távon van üzleti lehetőség ezen a munkaterületen, szükség lenne több és jó szakemberekre és jólfelszerelt kutyakozmetikai üzletekre

- a szakmai felkészültség és szinvonal erősen kivánni valót hagy maga után, mert a 2 %-os határozott "elég volt", több mint elgondolkodtató.

A 4TAPPANCS bekapcsolódik a KUTYAkozmetikusok képzésébe, hogy az általunk képviselt, a korszerű kynológia elmélet és gyakorlat alapjait felhasználó kutyakozmetikusok emeljék a szakma hazai szinvonalát. Akik az eredményes vizsga letételét követően a jelen európai társállatartás igényeinek megfelelően, magas szakmai szinvonalon tudják kiszolgálni a kutyatulajdonosok igényeit. Olyan általánosan művelt, korszerű szakmai, elméleti- és gyakorlati felkészültségű szakemberek képzését akarjuk megvalósítani, akik képesek önálló vállalkozásban, illetve alkalmazottként ellátni a kutyakozmetikus munkakört. Valamint képesek a kutya ápolásával és higiénikus tartásával kapcsolatos szakmai tanácsadásra és ezek összességével hozzájárulnak a hazai kutyás kultúra szinvonalának emeléséhez.
A tanfolyam elvégzése után, az eredményes vizsgával, államilag elismert, országos érvényű, OKJ számú, minisztérium által kiadott bizonyítványt szerezhetnek meg.


!!! ÚJDONSÁG !!! ELŐSSZÖR MAGYARORSZÁGON !!! - a 200 órás elméleti oktatás az ILIAS távoktató rendszeren keresztül történik, alkalmazkodva a jelen kor igényeihez és az oktatásban résztvevők életviteléhez !

KUTYAkozmetikusok képzése indul Veszprém-, Fejér-, és Somogy megyei érdeklődők részére.
A szakképzés kezdete: 2009. október 10.


Kérjél részletes infót: info@4tappancs.hu
Érdeklődés: 30-2929995, 20-4877889, 70-3380825


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése